Commercial laten maken

Laat zien wie u bent

Een commercial laten maken, waarom eigenlijk?
U heeft een mooi bedrijf opgezet en wilt graag wat bekendheid werven. Dat kan op allerlei manieren, zoals een folder laten drukken, maar deze verdwijnt bij de meeste huishoudens meteen bij het oud papier zonder dat er überhaupt naar gekeken is.

Hoe mooi deze folder ook gemaakt is. Niet voor niets stikt het in Nederland van de Nee-Nee stickers op de brievenbus. Mensen willen geen papieren reclame meer.

Commercial laten maken is jaren profiteren

Een andere manier is om mensen visueel aan te spreken met een videoboodschap, een commercial. En deze willen we graag voor u maken.

U moet dan denken aan een videocommercial voor het internet. Dat is immers het meest gebruikte medium van dit moment en dus de beste weg om uw commercial laten maken die bij uw potentiële klanten op het netvlies te branden.

De kracht van online

commercial makenGa voor uzelf maar eens na; als u een klusjesman nodig hebt, waar kijkt u dan eerst? Precies, op internet.

Daar staan na een zoekopdracht te hebben ingevoerd in de zoekmachine, alle verdiensten netjes onder elkaar. U kunt iedere website van elk bedrijf of elke ondernemer aanklikken en zo met al het gemak de prijzen, de verdiensten, de opties vrijblijvend bekijken en afwegen.

Maar dan? Welk bedrijf spreekt u het meest aan? Waarschijnlijk degene die duidelijk verwoord wat er precies geleverd wordt en degene die het beste resultaat beloofd. Maar wanneer zijn we daarvan overtuigd? Het bied u bedrijf grote kansen om eenmalig een commercial laten maken door onze ervaren cameramannen.

Een commercial wordt meestal binnen 2 maanden al terugverdiend.

Start nu met jouw eigen Commercial   en haal ook automatisch klanten binnen.

Snel

1u

op locatie

Full HD

Reiskosten € 0,19 / km


Inclusief

✓ 1,5 uur nabewerking


Optioneel

- Drone

- Fotografie

- 4K i.p.v. Full HD

Standaard

3u

op locatie

4K (4x Full HD)

Geen reiskosten binnen Nederland


Inclusief

✓ 3 uur nabewerking


Optioneel

- Drone

- Fotografie

Voordeel pakket

6u

min. op locatie

4K (4x Full HD)

Geen reiskosten binnen Nederland


Inclusief

✓ 6 uur nabewerking

✓ Drone

✓ Video montage - Eind product levering

✓ Fotografie

✓ 24-uurs levering


Alle tarieven zijn excl. BTW en een indicatie.

U wekt meer de indruk van een professional

commercials filmenHoeveel bedrijven kent u met een professionele videocommercial? Waarschijnlijk kunt u nu voornamelijk grote merken en bedrijven noemen die jarenlang bezig zijn geweest om een dergelijke bekendheid te creëren en de status van professional neer te zetten. Zij hebben vaak een complete marketingafdeling zitten, die hierover nadenkt en er alles aan doet om deze reputatie te behouden of te verbeteren door middel van gelikte commercials die dus daadwerkelijk bij u in het geheugen zijn blijven plakken.

★★★★★ Wij zijn bereid om ook zo’n mooie, professionele commercial laten maken en mee te dingen met deze grote jongens. We maken een krachtige commercial waarin de potentiële klant overtuigd raakt van uw bedrijf of organisatie, overtuigd raakt uw kwaliteiten als bedrijf of organisatie en het gevoel heeft dat hij of zij de juiste keuze maakt wanneer zij of hij kiest voor uw bedrijf of organisatie.

Start daarom nu met Video   en overtuig klanten “nog” voordat ze u gesproken hebben.

Wanneer de potentiële klant uw website aanklikt, komt hij of zij de commercial al meteen tegen en wordt deze gepresenteerd op het scherm van de sitebezoeker. Meteen wordt duidelijk met wat voor bedrijf de kijker van doen heeft en wat hij van u als bedrijf of organisatie kunt verwachten.

De stijl van uw bedrijf in de commercial

We zullen u uiteraard met onze kennis en ervaring adviseren over de stijl van de commercial laten maken. U kunt namelijk op verschillende manieren uw reclameboodschap brengen. Denk aan een humoristisch spotje wat de kijker nog jaren bijblijft. Maar voor sommige bedrijven is dit niet zo gepast en kunt u er misschien beter voor kiezen om het wat zakelijker en het op die manier krachtig te maken.

Wij zullen u hierbij adviseren en zullen een prachtige commercial in elkaar zetten die uw bedrijf of organisatie het beste uit de verf laat komen.

commercial laten maken