Drone video

We vliegen rond voor de beste opnames, over, onder en door objecten/gebouwen met diverse perspectieven.

Drone fotografie

Onze drones kunnen erg laag & hoog vliegen (tot 50 meter), en maken de meest prachtige opnames.

Drone video

Nu vrijblijvend contact opnemen  

Een drone video laten maken

Als je zelf niet zo handig bent met het vliegen met een drone, kun je ook een complete drone video laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is een drone huren bedrijf opzoeken die daarin gespecialiseerd is en je wensen kenbaar maken. Vervolgens stelt het bedrijf een offerte op. Indien je daarmee akkoord gaat, staat niets een drone video over, bijvoorbeeld, je bedrijf of vakantiepark nog in de weg.

Wat is een drone?

Een drone is een onbemand luchtvaartuig, bijvoorbeeld een helikopter of een vliegtuig. Er zijn diverse modellen, van simpel tot zeer geavanceerd, in diverse prijsklassen. Drones worden van afstand bestuurd. Dit kan van een locatie dichtbij de drone, tot op vele kilometers. Drones zijn afkomstig uit militaire luchtvaart waar ze gebruikt worden om (geheime) luchtopnames te maken en doelen te vernietigen. Tegenwoordig wordt het gebruik van drones steeds uitgebreider en kan ook de hobbyist gebruik maken van een drone.

Nu vrijblijvend contact opnemen  

Waarom een drone video laten maken?

Er zijn diverse redenen om een drone video te laten maken. Denk maar eens aan reclame en promotie. Of het nu voor tv, internet of het bedrijf zelf is, het filmen van je bedrijf middels een drone levert vaak unieke beelden op. Gecombineerd met beelden vanaf de grond kan dit leiden tot een prachtige promotievideo. Een drone kan trouwens ook prima binnenshuis beelden maken.

Meer drone video voorbeelden bekijken? Ga naar ons portfolio.

Meerdere toepassingen

Drones zijn ook uitstekend geschikt voor inspectie van hoogbouw, of bruggenbouw. Een drone kan op plekken komen, waar je met een helikopter of hijskraan niet zo gemakkelijk komt. Daarbij zorgt een drone niet voor geluidsoverlast en milieuvervuiling. Voor het filmen van monumenten (kastelen) zijn drones ook zeer geschikt.

Door alle trapjes, smalle gangetjes en op- en afstapjes is het soms moeilijk om ergens goed te filmen. Een drone heeft hier geen enkel probleem mee.
In geen andere sector dan de landbouw wordt meer gebruik gemaakt van drones. Drones worden ingezet om landbouwgebieden te filmen.
Door te kijken hoe de gewassen groeien, weet een agrariër precies waar hij nog moet bemesten.

Hoe wordt een drone video gemaakt?

Het begint allemaal met een concept. De opdrachtgever geeft aan welke wensen en eisen hij aan de drone video stelt en de uitvoerende geeft aan welke mogelijkheden er zijn. Dit leidt uiteindelijk tot een plan van aanpak. Daarna wordt er gefilmd. Naast opnamen via de drone, worden er meestal ook grondbeelden gemaakt. Ten slotte worden alle beelden gemonteerd tot een video. Meestal is dit een combinatie van luchtopnames, grondbeelden, geluid en animatie.

Kosten

De kosten van het laten maken van een drone video zijn moeilijk in te schatten. Het is een kwestie van maatwerk. In het algemeen geldt: hoe groter de opdracht, hoe hoger de kosten. Met standaard- of pakketprijzen wordt meestal niet gewerkt. Factoren die de prijs bepalen zijn: aantal draaidagen, grootte van de cast en kosten voor de nabewerking. Om een richtlijn geven: de tarieven beginnen bij enkele honderden euro’s. Dit zijn meestal korte filmpjes van middelmatige kwaliteit. Voor langere en kwalitatief betere video’s moet meer betaald worden.

Wij staan 100% achter onze drone vluchten, bel ons nu met uw plannen en dan gaan wij het realiseren.

Of Start nu met jouw eigen Drone Video   en haal ook automatisch klanten binnen.